Předchozí
šipka vlevo
Následující
šipka vpravo
Zavřít Přesunout

Equimarket - diskusní fórum

Podařilo se Vám přes náš server prodat koně??
Autor: admin    Datum: 10. 08. 2006, 00:15:23

Podařilo se Vám prostřednictvím Equimarketu prodat nebo koupit koně?? Dejte nám o tom vědět, budeme mít radost s Vámi.
Odpovědět

Re: Podařilo se Vám přes náš server prodat koně??
Autor: Bets   Datum: 22. 09. 2010, 16:45:40

Dobrý den Admine, od Vašeho dotazu uběhly už čtyři roky a zatím nikdo nereagoval. Taky by mě odpovědi zajímaly. Prodávám nějakého koně každý rok a doba je tak bídná, že inzeruji kde se dá a někdy se prodat zadaří, ale ponejvíc přes známé nebo známým. V současné době (2010) už ani nikdo na inzerovaného koně (teplokrevný isabel) nepíše ani nevolá, možná to bude tím, že uvádím "cenu k jednání", což pro mě znamená, že od téhle ceny můžeme smlouvat, samozřejmě dolů. Když jsem inzerovala bez ceny, vždycky se někdo ozval, ale naše představy se lišily i o 30000 (já chtěla kolem 50ti tisíc, oni by koníka brali do dvaceti). Chtěla jsem Vás požádat, zdali by nešlo dát do podmínek inzerce uvádění orientační ceny, člověk by se líp orientoval a odpadlo by různé vyptávání a hlavně by byly podmínky všem rovné, každý prodávající svou představu o ceně má! Díky moc za uvážení.
Odpovědět

Re: Re: Podařilo se Vám přes náš server prodat koně??
Autor: mahtion   Datum: 22. 09. 2010, 18:02:46

Stejne tak ten, kdo nevyplni u kone zakladni puvod a neda ani fotky, nemuze cekat, ze jeho inzerat necim zaujme..

Preji vam hezky vecer

Martin Blazek
Odpovědět

Re: Re: Podařilo se Vám přes náš server prodat koně??
Autor: mahtion   Datum: 22. 09. 2010, 18:00:27

I ja zdravim. Lide sem do diskuse prispivaji jen velmi malo a tak se nejak nedivim, ze zrovna tato otazka zustava nezodpovezena. :-).. Samozrejme by nas to take zajimalo.

Mate pravdu, doba je zla, kone se prodavaji hur nez kdy jindy a predstavy kupujicich jsou mnohdy velmi zvlastni. Ono na druhou stranu mnohych prodavajicich ale take..

Ale k vasemu dotazu, zda nezavest cenu jako povinnou polozku. Z pocatku tomu tak bylo. Je tomu tak dodnes u ustajeni a pripousteni, ale kdyz se podivate, tak tam lide pisi nesmysly. Cena 1Kc nebo 100Kc, jen aby splnili povinnost, ale pres to uvedena cena neni vypovidajici o jejich predstave. Ano mohu nastavit nejakou minimalni castku, ale.... pak budeme mit vsechny kone prodavajicich, kteri nechteji uvest cenu, na te minimalni castce. Stejne tak je problematicke jakou dat minimalni castku? 5000? 10000? Dalsi moznosti by bylo kazdy inzerat pri kazde editaci detailne prohlednout a rozumem se rozhodout, zda uvedena cena sedi s vetsinou za dane plemeno, stari, vykonnost.. Ale to je naprosto nemyslitelne pro nas dva administratory. Server nas nijak nezivi, vydela si na svuj provoz a my ho administrujeme ve po vecerech a takovou cinnost si vubec nedovedu predstavit.. Nehlede na to, ze nelze stanovit ani takovy cenik.. Nikdo neposoudi, proc prodavajici chce za takoveho kone zrovna tolik penez..

Zkratka kdo cenu chce uvest, uvede ji. Kdo nechce, neuvede, s tim se neda nic delat. Kdo ji neuvede, musi pocitat s 90% zbytecnych telefonatu. Stejne
Odpovědět

Re: Re: Re: Podařilo se Vám přes náš server prodat koně??
Autor: Bets   Datum: 22. 09. 2010, 20:31:03

Díky za odpověď. Mně se tenhle server moc líbí, je přehledný a i vyhledávání je dobré, oproti jiným Equi/něco. Ještě víc by se mi líbilo, kdyby šlo udělat cenové rozmezí, jako je např. u aut v Annonci, kůň od do, třeba do 14999, 15 až 39999, 40000 až 74999, odtud do sta a nad sto a totéž zadat do vyhledávače. Je to jen nápad, samozřejmě chápu, že to až tak moc důležité není a ani snadné k zavedení. Ovšem já teď cenu pro změnu vymazala, aby se aspoň někdo ozval s dotazem... Zdravím Vás a přeju, ať Vám nadšení pro práci ještě dlouho vydrží.
Odpovědět

Re: Re: Re: Re: Podařilo se Vám přes náš server prodat koně??
Autor: mahtion   Datum: 22. 09. 2010, 20:48:14

A jeste drobnost, Sva vyhledavani si muzete ulozit jako hlidaciho simla a kdykoli je pak pouzit bez nutnosti znovu zakrtavat co chcete vyhledavat :-)
Odpovědět

Re: Re: Re: Re: Podařilo se Vám přes náš server prodat koně??
Autor: mahtion   Datum: 22. 09. 2010, 20:46:51

Nadseni nas drzi uz pres 4 roky, tak snad jeste chvili bude :-)..

Ta fukcionalita, ktera by se Vam libila ale na serveru jiz je k dispozici od jeho prvnich dnu :-) Podrobne vyhledavani je jednou z prednosti naseho serveru, ale jak vidim, uzivatele o ni ani nevedi... Asi udelam cas od casu nejaky tip na titulni strance..

Takze:

Jdete do menu, vyberte polozku Vyhledavani, zvolte Kone (jde to ale i v jinych sekcich). Je tam spousta moznosti, ktere se mezi sebou daji kombinovat (zobrazi se vzdy pouze to, co splnuje VSECHNY vybrane podminky). V levem sloupecku naleznete i cenu, kde muzete zadat od - do... :-)

Zkuste melo by to fungovat..

Hezky vecer

Martin Blazek
Odpovědět


  • Diskusní fórum koňské inzerce Equimarket.eu
  • Provozovatel stránek serveru Equimarket.eu = serveru s koňmi a vším co k nim patří
  • Pravidla inzerce na serveru s koňskou inzercí
  • Novinky na serveru koňské inzerce - Equimarket
  • Statistika prodeje koní na serveru - Equimarket
  • Vložení inzerátu do sekcí: Koně, Připouštění, Ustájení, Ježdění a výcvik, Práce a ostatní
  • Vložení inzerátu do sekcí: Jezdecké potřeby, Vybavení pro jezdce a stáj
  • Vyhledávání v inzerátech - Koňská inzerce
  • Equimarket - inzertní server s koňmi a vším co k nim patří nabízí inzerci v sekcích koně na prodej,
    ustájení koní, připouštění, vybavení pro jezdce a koně, jezdecké potřeby, služby spojené s koňmi
    nabídky a poptávky práce, ježdění a výcvik jezdců a koní, reality vhodné k chovu koní, koně na prodej a kalendář akcí
    Dále je na serveru Equimarket.eu naleznete videa z parkuru jejichž autorem je Martin Blazek (martin@blazek.info) Ustájení koní JS Rohan Zdice
    Equimarket je koňská inzerce kde naleznete prodej koní, ustájení a videa z parkuru a také koně na prodej, ustájení, výcvik, a v neposlední řadě
    Vás zaujmou plemenní hřebci a videa z parkuru a parkur. You can find here horse advertising and horse show video.
    Rohan's Ragdoll Cattery - Koťata Ragdoll, Eulalie, bicolor, lynx, mitted, kebekat